PERUSARVOMME:
Voimaannuttaminen, etiikka, kestävyys, kunnioitus, rehellisyys, laatu

VISIO, JOKA INSPIROI MEITÄ:
Maailma, jossa huolenpito ja keskinäinen kunnioitus hallitsevat. Maailma, jossa luonto ja Äiti Maa tarjoavat meille edelleen sitä, mitä tarvitsemme. Vaikuttaa reilun kaupan kautta ja vastata asiakkaiden tarpeisiin. Tulla tunnustetuksi korkealaatuiseksi, eettiseksi, käsintehdyksi brändiksi, joka tarjoaa ratkaisuja asiakkailleen.

INKUTOSSA ME:
- käyttää vain luonnollisia ja hienoimpia sertifioituja orgaanisia ainesosia tarjotaksesi asiakkaille ihon ja hiustenhoitotuotteita, jotka vastaavat heidän tarpeitaan nykymaailmassa.
- tehdä kaiken käsin Tehtaallamme Helsingissä rakkaudella, huolella ja afrikkalaisella otteella.
- käyttää sekä vakiintuneita, vuosisatoja vanhoja ainesosia että äskettäin löydettyjä luonnon helmiä.
- yhdistää eri maantieteellisistä paikoista peräisin olevat ainesosat omalla ainutlaatuisella tavallamme, jotta voimme tarjota täydentäviä luonnon kauneusratkaisuja, jotka toimivat sinulle.
- ovat ylpeitä siitä, että ne ovat erilaisia kosmetiikkamarkkinoilla.
- varmistaa, että käsintehdyt tuotteemme auttavat voimaannuttamaan kehitysmaiden ihmisiä.
- on kunnia auttaa sekä nuoria että vanhoja iho-asioissaan sekä olla osa kasvavaa suuntausta kohti kulttuurista, taloudellista, eettistä ja ympäristöllistä kestävyyttä.

LIIKETOIMINTAMALLIMME:
Onneksi meillä on sosioekonominen liiketoimintamalli, joka yhdistää kaikki meille yrityksenä tärkeät asiat. Käymällä kauppaa heidän kanssaan pystymme tarjoamaan keinon voimaannuttaa naisia ja leskiä Pohjois- ja Etelä-Ghanassa. Priorisoimalla asiakaspalautetta tunnistamme heidän tarpeisiinsa parhaat ratkaisut, mikä puolestaan antaa heille mahdollisuuden hyvinvointiin.

Sekä perinteiset ainesosat että äskettäin löydetyt luontolahjat yhdistetään huolellisesti ja muotoillaan yhdessä, kun lisäämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja pyrimme samanaikaisesti parantamaan toimintaamme, laatuamme ja prosessejamme. Lopuksi rakastamme jakaa kaiken tämän ilon ja tiedon sinun, arvostettujen asiakkaidemme kanssa.